Termeni si conditii pentru Autorii de articole si comunicate de presa

 1. Garantati ca sunteti autorul real al fiecarui articol pe care il trimiteti spre publicare pe optimizareweb.net. Daca ati apelat la serviciile unui “ghost writer”, garantati ca aveti drepturi exclusive asupra fiecarui articol trimis spre publicare.
 2. Nu oferim nici o garantie ca articolul dvs. va fi acceptat pentru publicare in directorul de articole. Includerea articolelor in director este facuta doar la decizia noastra. Daca sunt publicate, ne rezervam dreptul de a sterge orice articole in orice moment.
 3. Ne rezervam dreptul de a aschimba categoria de incadrare a articolelor daca consideram ca au fost gresit clasificate.
 4. Prin trimiterea articolelor catre optimizareweb.netsunteti de acord ca noi sa:
  • Publicam articolele in optimizareweb.net si in orice alt site partener.
  • Publicam articolele in format RSS pentru distribuirea catre alte website-uri.
  • Publicam articolele la momentul stabilit de noi, pe site sau in buletine de stiri.
 5. Sunteti de acord ca optimizareweb.net este un serviciu gratuit pentru autori sau editori. Nu veti fi platit pentru trimiterea articolelor catre site-ul nostru si nu veti fi platiti daca si cand articolele vor fi publicate. Veti primi tot creditul pentru munca dvs. si sectiunea de prezentare personala va fi pastrata in articole.
 6. Sunteti de acord sa nu includeti nici un link de afiliere in textul articolelor. Daca doriti sa promovati un program de afiliere va rugam sa folositi link-uri catre propriul website in sectiunea de prezentare personala.
 7. optimizareweb.net isi rezerva dreptul de a traduce in orice moment articolele dvs. in diverse limbi pentru alte site-uri partenere. In acest caz articolele isi vor pastra integritatea, inclusiv sectiunea de prezentare personala.
 8. Ne rezervam dreptul sa schimbam acesti termeni si conditii in orice moment. Notificarea utilizatorilor despre aceste schimbari va fi facuta prin intermediul site-ului nostru.
 9. Ne rezervam dreptul sa includem publicitate in paginile cu articolele dvs.

Termeni si conditii pentru Editori

 1. Trebuie sa respectati dreptul de copyright al fiecarui autor ala carui articole doriti sa le publicati. Acesta include dar nu se limiteaza la 1. sectiunea de prezentare personala, 2. orice link-uri furnizate de autor.
 2. Nu aveti voie sa schimabati sau editati nici o parte a articolelor care nu sunt scrise de dvs.
 3. Trebuie sa fiti de acord cu pastrarea functionala a hyperlink-urilor din curpinsul articolelor in asa fel ca utilizatorii sa le poata accesa si sa poata vizualiza site-urile de destinatie.
 4. Sunteti de acord sa nu utilizati nici un articol obtinut de la Articole.org in nici o forma de SPAM sau mesaje nesolicitate.
 5. Sunteti de acord sa nu publicati nici un articol pe site-uri care contin instigare la ura rasiala, pornografie, warez sau orice alte materiale ilegale.
 6. Sunteti de acord sa nu vindeti niciodata nici un articol obtinut din Directorul de Articole fara consimtamantul scris al autorului. Acesta include vanzarea individuala sau intr-o compilatie a articolelor.

Limitarea Responsabilitatii

Sunteti de acord sa nu faceti responsabil  optimizareweb.net pentru acuratetea nici unui articol de pe site sau de pe oricare din site-urile partenere.  optimizareweb.net este un simplu site de intermediere a intalnirii dintre autorii de articole si editorii ce au nevoie de continut. Daca aveti orice problema cu cineva care va furat munca dvs. originala va rugam sa ne contactati si vom sterge articolul respectiv imediat.

optimizareweb.net nu sustine sau certifica nici un autor, website, serviciu sau produs mentionat in nici articole care nu sunt redactate de echipa Directorului de Articole. Toate articolele publicate de catre  optimizareweb.netnu au scopul de a fi folosite ca sfaturi in domeniul medical, legal sau orice alt domeniu. Toate articolele sunt doar pentru informare.

Informaţii în completare