Noul site poate fi accesat la adresa www.promedica24.ro şi are ca scop principal informarea publicului din România cu privire la noile oportunităţi de angajare în Germania, precum şi cu privire la bunele practici din domeniu.

Cu toate că foarte mulţi români îşi doresc să lucreze în străinătate deoarece ştiu că există oportunităţi interesante, o mare parte dintre aceştia sunt reticenţi la a răspunde la anunţurile de locuri de muncă din cauza numeroaselor probleme pe care le-au întâmpinat alte persoane care au lucrat anterior în străinătate. În încercarea de a se informa, cei interesaţi găsesc pe Internet doar câteva forum-uri în cadrul cărora pot citi despre experienţa altor persoane, însă găsesc foarte puţine informaţii concrete şi bine structurate despre modul în care pot evita riscurile şi despre paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a obţine un post în străinătate. Prin lansarea noului site, compania Promedica24 încearcă să vină în întâmpinarea nevoilor românilor atât cu oferte atractive de muncă cât şi cu informaţii detaliate despre procesul de recrutare, despre pregătirea pentru călătorie şi despre derularea unui astfel de contract..

“Majoritatea  problemelor care apar în cazul contactelor de muncă în străinătate au o cauză importantă, care însă poate fi înlăturată cu puţin efort din partea companiilor serioase: lipsa de informare. Daca oamenii ar avea acces la informaţii corecte, dacă ar înţelege mai bine procesul de recrutare, diferenţele dintre companiile ce activează în acest domeniu, drepturile şi obligaţiile pe care le au în cadrul contractelor, lucrurile ar fi mult mai simple pentru toţi cei implicaţi. Angajaţii ar fi expuşi unor riscuri mult mai mici şi ar putea lucra în condiţii mai bune, companiile serioase ar putea identifica mai uşor potenţiali candidaţi, iar beneficiarii serviciilor ar fi mai mulţumiţi. Cu ajutorul noului site încercăm să oferim cât mai multe informaţii de bună calitate, astfel încât românii să poată lua decizii mai bune şi să poată lucra fără riscuri în străinătate.”, spune domnul Corneliu Naforniţă, Recruitment Manager la Promedica24 România.

 

Despre Promedica24

Promedica24 prestează servicii de îngrijire pentru clienţi individuali şi instituţii din Germania. În numele acestora caută şi pregăteşte candidaţii pentru muncă, le asigură forma legala de muncă şi le organizează şederea în străintate. Echipa Promedica24 este formată din îngrijitoare şi asistente calificate precum şi consultanţi şi recrutori care au cunoştinţe bogate în ceea ce priveşte procedurile şi standardele serviciilor medicale şi de îngrijire, procedurile şi standardele serviciilor de recrutare şi condiţiile de recrutare din fiecare ţară. Promedica24 deţine mai multe certificări, printre care şi certificarea de calitate ISO 9001:2008.

Informaţii în completare