Studio20Fetele care lucreaza la Studio20 au decis sa impartaseasca din experienta lor fetelor care sunt la inceputul carierei de model de videochat. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retineti este ca trebuie sa va distrati in timp ce castigati bani.

Iata cateva sfaturi importante:

1 . Un model ar trebui sa inceapa intotdeauna prin a saluta orice client care viziteaza chat-ul liber. Fii prietenoasa si intreaba ce mai face. A fi politicoasa este un lucru usor de facut.

2 . Sa le zambesti clientilor atunci cand intra pe chat-ul gratuit este, de asemenea, un lucru extrem de important. Pentru a fi un model de videochat, trebuie sa zambesti, pentru ca clientii sa te invite pe chat-ul privat si sa castigi bani.

3 . In timp ce lucrezi, trebuie sa te asiguri mereu ca lumina din camera este placuta. Atmosfera nu trebuie sa fie nici prea luminoasa, dar nici prea intunecata.

4 . Modelele de videochat cu experienta recomanda sa incerci pe cat posibil sa iti schimbi tinutele zilnic. Poti incerca sa iti asortezi o pereche de bikini cu un sutien decoltat si pantofi cu toc. Cu cat sunt mai deosebite si mai provocatoare tinutele tale cu atat vei atrage mai multi clienti. De asemenea, iti sugeram sa incluzi si jucarii in programul tau.

5 . Asigura-te ca webcam-ul este pozitionat strategic. Mai precis, ca model de videochat, trebuie sa incerci sa scoti in evidenta talentele si potentialul tau.

6 . Incearca sa fii cat mai expresiva in timpul sesiunii de chat gratuit. De multe ori clientii sunt atrasi de acest lucru si decid sa plateasca pentru a discuta cu tine pe privat.

7 . In timpul unei sesiuni de chat pe privat, incearca sa nu iti tii clientii in suspans prea mult timp. Exista unele cazuri in care clientii prefera sa discute normal. Alteori, acestia isi doresc un spectacol, de aceea este bine sa incerci sa iti dai seama cat mai repede ce doresc de la tine.

8 . Modelele de videochat ar trebui sa aibe un program bine stabilit. In acest fel, clientii care doresc sa le revada stiu cand sa le caute.

9 . Atunci cand lucrezi ca model de videochat trebuie sa abordezi aceasta meserie cu profesionalism. In cazul în care clientul devine nepoliticos, ii poti inchide pur si simplu chat-ul, fara sa il tratezi nepoliticos sau sa ii vorbesti urat .

10 . In cele din urma, te incurajam sa te distrezi!

Informaţii în completare