Cu o experienta de peste 20 ani pe piata interna si externa, compania VMI SPORT METAL ofera o gama larga de servicii si produse la calitate superioara.

Compania este impartita in patru mari diviziuni.Cu ajutorul tehnologiei performante si a experientei pe care au acumulat-o in decursul anilor, angajatii ofera clientilor servicii si produse de cea mai inalta calitate. Sistemul de control al calitatii este foarte exigent si permite o fexibilitate ridicata a fluxului de productie.

               Diviziunea de confectii metalice vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse si servicii  din fier forjat, inox,aluminiu si fonta. Confectionam structuri pentru stadioane, nocturne, tribune si acoperire de tribune , hale si  centre  spa. Oferim servicii de sudura aluminiu , duraluminiu fonta.

                Diviziunea de productie publicitara ofera o gama larga de servicii precum printuri de mari/mici dimensiuni, litere volumetrice, reclame luminoase, car-branding, bannere, sisteme roll-up, panouri publicitare, fatade de cladiri din alucobond, signalistica interioara si exterioara, gravari si routari laser si mecanice.

                Diviziunea destinata articolelor de premiere pun la dispozitie organizatorilor de evenimente o gama larga de produse. La orice eveniment puteti oferii castigatorilor sau participantilor cupe sportive (www.cupe.ro) , plachete, trofee acrilice si din cristal, mape si cutii din plus, personalizate prin gravare laser.

                Diviziunea de gospodarie comunala pune la dispozitie  autospeciale de gospodarie comunala, statii de transfer si sortare a deseurilor, containere si europubele, statii de autobuz, indicatoare, stalpi de delimitare.

                Clientii nostri gasesc pe www.vitalisgroup.ro un catalog de prezentare bine structurat pe fiecare divizie in parte, unde pot vizualiza protofoliul de produse si servicii.

Pentru ca suntem intr-un secol in care creativitatea si experienta este pe primul loc, echipa noastra este dedicata succesului proiectelor dumneavoastra. Ideea clientului este dezvoltata si prelucrata, gestionata in cel mai mic detaliu pentru a oferi servicii si produse de cea mai buna calitate.

Numeroasele avantaje pe care le furnizeaza gazonul artificial sunt recunoscute aproape la scara mondiala. Numeroase investitii private includ utilizarea gazonului artificial pentru amenjarea spatiului de recreere pentru clienti sau angajati. Mallurile sau marile centre comerciale, dar si alte tipuri de afaceri amplaseaza in proximitatea lor amenajari din gazon artificial pentru odihna, socializare sau recreere. Gazonul artificial pune in evidenta o cladire, un mall, ii creste valoarea imobiliare pentru ca are avantaje evidente fata de amenajarile din gazon natural. Spre exemplu, in ansamblul Palas din Iasi, este amenajata o gradina de 50.000 de mp, toate formata dintr-un covor imens de gazon artificial. Spatiul este déjà un loc de intalnire pentru oameni care sunt lasati sa stea pe iarba. Spre deosebire de gazonul natural, acest lucru nu ar fi posbil, cu siguranta ar aparea undeva la margine celebra atentionare “Nu calcati iarba!” gazonul artificial in acest caz este un magnet pentru oameni, care se bucura de generozitatea spatiului si de faptul ca pot sta in voie pe iarba artificial, socializand, jucandu-se cu copiii, cantand la chitare. Aceste lucruri aduna oamenii, iar pentru investitor reprezinta un avantaj imens in a-si fideliza clientii. Asadar, putem afirma ca orice investitie in gazon artificial poate reprezenta un mijloc de atragere a clientilor, mai ales daca vorbim de segmentul imobiliar sau retail.

Gazonul artificial are o aplicabilitate uriasa in sport, acolo unde déjà s-a format o industrie datorita pietei immense careia i se adreseaza. Investitiile in baze sportive private reprezinta un segment de piata in continua dezvoltare atat timp cat oamenii vor cere spatii ce le asigura confort si siguranta pentru practicarea in timpul lor liber a fotbalului sau tenisului. Programele de finantare sunt diverse, acest tip de afacere fiind sprijinta de catre organismele comunitare europene, prin diferitele programe de acordare de fonduri.

Trebuie doar sa aveti un proiect fezabil, iar calitatea lucrarilor sa corespunda standardelor impuse déjà pe piata in conformitate cu utilizarea gazonului artificial.

Informaţii în completare