Exită pe piața imobiliară actuală 3 tipuri de apartament de vânzare: cele în roșu, cele care sunt frumos decorate și cele care reprezintă o adevărată expoziție de lucruri personale. Cele din ultima categorie nu sunt preferate de către potențialii clienți.
Este adevărat ca fiecare dintre noi în momentul în care deține o proprietate o decorează după bunul plac, fotografii, amintiri din locurile în care a călatorit, lumănări, cutii cu lucruri personale, etc. Mulți reușesc sa strangă o mulțime de lucruri nefolositoare pe parcursul vieții care nu fac decât să încarce o locuința.

Situația stă diferit în cazul în care vă decideți să vindeți o locuință. Prea multe detalii din viața personală, vor crea unui potențial cumpărător senzația că apartamentul respectiv aparține altui proprietar. Cei care vor să investească într-un apartament iși doresc să iși creeze propria imagine despre cum va arăta respectivul imobil, detaliile personale le poate schimba inițiativa de a cumpăra.

Cîteva lucruri pe care ar trebui să le faceți în cazul în care vă doriți să vindeți un apartament

Renunțați la o parte din mobilier pentru a pune în valoare spațiul mare din apartament. Toate lucrurile care dau o amprentă personală este necesar să le mutați cum sunt aparatele de sport.

Este bine ca holul să fie curat, depozitați încălțămintea în dulapuri, hainele din cuier și restul accesoriilor trebuie mutate, acesta fiind spațiul în care cumpărătorul va avea acces prima dată.

Următoarea cameră vizionată este de obicei livingul. Nu lăsați lucruri împraștiate care atrag atenția. Dacă dețineți o bibliotecă, aranjați cărțile iar fotografiile personale pot fi mutate pe parcursul vizitei. Cel interesat iși va putea crea o impresie despre cum vor arăta lucrurile sale în interiorul apartamentului.

În dormitoare paturile sunt perfect aranjate, iar perdelele de noapte sunt nu sunt trase pentru a putea pătrunde lumina. Băile trebuie sa fie curate și toate accesoriile precum deodorante, perii de păr, parfumuri trebuie ascunse în dulapuri. Important deoarece oferă o senzație de igienă prosoapele curate care pot fi păstrate în baie.

În general cu aceste probleme se confuntă mai ales proprietarii de apartamente vechi. Apartamentele noi sunt mult mai sumar mobilate și mult mai spațioase astfel că mulțimea de detalii personale nu iese atât de tare în evidență.

Aceste sfaturi pot fi urmate și în cazul unor apartamente de închiriat. Chiar dacă nu vreți să vindeți doar să închiriați, veți atrage mai mulți potențiali chiriași dacă veți urma aceste sfaturi.

Nu trebuie să faceți eforturi foarte mari, trebuie doar să fiți puțin atenți la detalii și veți avea de câștigat.

 

Montajul parchetului: materiale, unelte si tehnica.

Monatjul parchetului laminat este o operatiune care necesita un nivel de specializare, in asa fel incat lucrarea sa-si pastreze paramentri initiali cat mai multa vreme. 
Pentru stabilirea suprafetei care va fi acoperita de parchet, se pot utiliza mai multe metode: masurare directa, folosirea planurilor arhitecturale sau a schitelor cadastrale. 

Materialele necesare montarii parchetului sunt: substratul de amortizare a zgomotului produs de paşi, folie ca barieră antivapori
parchet/piese de parchet laminat, plinta de PVC sau MDF, chingi de strangere - optional, pene distantiere de dilatare, ferastrau pendular, bormasina.

Daca podeaua nu este perfect plana, echipa de montatori va aplica o sapa autonivelanta. Timpul ei de uscare este de minim 1 zi. Totusi, este bine sa o lasam spre uscare 2-3 zile. 
Peste podeaua astfel nivelata asternem folia de PVC sau polietilena cu rol de bariera antivapori. Peste aceasta folie se asterne folia mai groasa de polietilena expandata. A doua folie are rolul izolarii fonice si a preluarii eventualelor denivelari foarte fine ale podelei. 
Pentru o izolare fonica mai buna, se poate folosi un suport underlay pentru parchet, care este o folie din cauciuc de inalta densitate cu dublu rol: absorbtie fonica (zgomotul la impact) si bariera de umiditate. Se monteaza flotant cu izolarea imbinarilor. Peste aceasta se poate monta parchet masiv, stratificat sau laminat, in sistem flotant. 

Urmeaza montarea lamelelor de parchet si apoi a plintei, conform instructiunilor producatorului.

BlueFloors comercializeaza o gama larga de mochete, parchet, linoleum si accesorii folosite la montajul pardoselilor. Oferim produse de calitate inalta, capabile sa satisfaca orice cerinta tehnica si de design. 
Asiguram material din stoc sau la comanda, livrare si echipe de montatori specializati precum si garantia si postgarantie pentru toate solutiile oferite. 
Materialele comercializate de societatea noastra se pot folosi in toate tipurile de spatii comerciale, sanitare, casnice, industriale. Solutiile sunt alese impreuna cu dumneavoastra, dupa analizarea spatiilor din punct de vedere tehnic de catre un specialist BlueFloors.

Impreuna cu serviciile de montaj, oferim un pachet de solutii care pune, cu eleganta, in valoarea spatiul pe care il amenajati.

Contact: www.bluefloors.ro

M: 0733505601

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Informaţii în completare