Aici intra deci ceea ce denumim ca si consumabile - produse care trebuie incarcate, retusate sau inlocuite dupa o anumita perioada de utilizare. Cum alegem deci aceste consumabile, la birou, pentru imprimante - click aici pentru cate consumabile de imprimanta pe care nu ai vrea sa le ratezi.

De cele mai multe locuri, este deranjant ca datorita unor stocuri reduse, sa fie necesar sa parcurgem mai multe drumuri, intr-o zi, pentru a gasi materialele de toner e sau cartuse de care avem nevoie - uneori nu gasim exact modelul compatibil, alte dati comenzile intarzie cateva zile, ca in final sa nu mai ajunga deloc in magazin datorita unor neconcordante de logistica. De aceea, tot mai multi utilizatori de echipamente de birou aleg sa isi procure aceste consumabile din mediul online - lipsa presiunii de a fi mereu pe fuga, de a ezita in fata raftului, posibilitatea de a realiza oricand achizitia, viteza de livrare (in jur de 24 de ore), suportul tehnic asigurat de seo ri prin chaturile online ale acestor magazine online sunt criterii care inclina balanta in mod considerabil. Mai mult decat atat, studiile arata ca tot mai multi romani cumpara de pe internet - pe zi ce trece. Increderea asadar se dezvolta si in acest domeniu, intr-un ritm considerabil. O data ce ati cumparat dintr-un magazin, fiind multumit de produs, e mai mult decat sigur ca datorita eficientei acestui proces, sa reveniti tot acolo. Pana la urma, e doar la un click distanta.

Asadar, fie ca utilizati anumite imprimante monocrom, multifunctionale, copiatoare, o imprimanta tip lajer sau inkjet, merita sa va scutiti de stresul de a cauta prin magazinele de IT, din intreg orasul si sa comandati cel putin o data, printr-un portal dedicat acestor echipamente - precum www.mival.ro. Marci de renume, producatori compatibili cat si produse remanufacturate - toate adauga un mare plus acestui proces simplificat.

 

Despre autor

Stefan George - www.mival.ro

Informaţii în completare