De curand am relansat site-ul cursBNR.eu, un site ce va pune la dispozitie informatii  financiare actualizate si de interes.

Asa cum v-am obisnuit va punem la dispozitie cursul valutar BNR actualizat zilnic impreuna cu graficele de evolutie al principalelor valute.

Ca o noutate va oferim cursul valutar la banci si deasemenea informatii despre cel mai bun curs valutar la banci. Astfel vei putea urmari cu usurinta unde poti gasi cel mai bun curs valutar pentru o anume valuta in cazul in care vrei sa vinzi sau sa cumperi.

In cadrul site-ului mai poti gasi informatii despre cotatiile valutare interbancare in timp real.

Daca vrei sa vezi cum au evoluat  euro, dolarul american si francul elvetian in lunile si anii anteriori poti vedea cu usurinta acest lucru in pagina de istoric curs valutar. Aici gasesti evolutia principalelor valute (eur, usd, chf) in medii anuale si lunare, incepand din anul 2004 pana in prezent. Toate aceste informatii le gasesti si reprezentate graphic.

Iti mai oferim un convertor valutar, un instrument util cu ajutorul caruia poti converti usor o valuta in oricare valuta, pentru o data anume.

Pentru toti cei care detin un site si vor sa afiseze cursul valutar pe site, le oferim gratuit un script de preluare curs valutar pe site. Totul este foarte simplu! Nu trebuie decat sa inserezi un cod pus la dispozitie de noi si eventual sa setezi anumiti parametrii.

Nu in ultimul rand va mai punem la dispozitie stiri din diferite domenii, stiri cu adevarat importante si de bun simt.

Suntem deschisi pentru incheierea de parteneriate si acceptam pe toti cei care vor sa ne ajute prin plasarea unui banner sau link pe site-ul lor.

Informaţii în completare