Dupa aparitia brand-ului NameBox.ro, acestia lanseaza si noul site www.namebox.ro. Namebox vine in ajutorul clientului pentru o navigare mult mai rapida, un meniu usor de accesat, astfel incat vizitatorul va identifica rapid solutia cautata.

Astfel NameBox isi propune sa usureze munca de cautare a oricarui vizitator de pe site-ul www.namebox.ro, furnizandu-ti toate informatile de care ai nevoie, iar daca doresti mai multe informatii le poti obtine prin intermediul Live Chat-ului care iti sta la dispozitie.

Despre NameBox

NameBox ofera solutii de gazduire si inregistrare domenii, centrul de date in care sunt colocate serverele companiei NameBox este situat in centrul municipiului Cluj-Napoca, acesta fiind dotat cu echipamente de ultima generatie oferite de companii cunoscute precum INTEL si CISCO.

Stocarea datelor se face pe servere SuperMicro cu procesoare Intel Xeon si memorie de minim 16 GB RAM iar conectivitatea la internet este realizata prin provideri multiplii, pentru a evita problemele de tip Fiber Cut sau caderile de retea.

Suportul Tehnic: garanteaza clientilor un raspuns si o rezolvare a oricarei probleme in maxim 2 ore de la deschiderea unui ticket de suport sau apel telefonic.

Namebox ofera o garantie de 30 de zile daca nu sunteti satisfactuti pe deplin de calitatea serviciilor de gazduire, va ofera banii inapoi fara a cere alte explicatii.

Informaţii în completare